Penktadienį, liepos 30 d., nuo 21.00 val. LTV žiūrovų laukia festivalio duetų vakaras “Du,du, du, du - tik po du”.

Koncerte, kurio metu pasirodys net 25 duetai, bus įvairių siurprizų - į sceną kartu lips Andželika Petrikytė su “Rebelheart” lyderiu Dariumi Mickumi, operos metras Eduardas Kaniava su savo studentu Deiviu, seniai girdėtas Kastytis Kerbedis su Agneta Gabalyte, Nijolė Narmontaitė su Romu Dambrausku.

Šeštadienį, liepos 31 d., Lietuvos televizijos (LTV) žiūrovų laukia trys valandos romantika ir nostalgija dvelkiančios muzikos - nuo 19.00 val. LTV tiesiogiai transliuos festivalio "Palanga-2004" šlagerių vakarą, kuriame bus išrinkti ir šio žanro karalienė bei karalius.

Šlagerių konkurse iš viso rungsis net 31 atlikėjas, tarp kurių tokie vardai kaip Birutė Dambrauskaitė, Gintarė, Giulija, Birutė Petrikytė, Asta Pilypaitė, Rūta Ščiogolevaitė, Aušra Cicėnaitė, Rytis Cicinas, Simonas Donskovas, Egidijus Sipavičius, Romas Dambrauskas, Eduardas Kaniava ir kiti.

Ankstesniuose festivaliuose šlagerių karalienėmis buvo išrinktos B.Petrikytė bei Giulija, o šlagerių karalių titulus yra iškovoję Stepas Januška ir R.Cicinas.

Ketvirtą kartą dainininkės B.Petrikytės iniciatyva organizuojamame ir Lietuvos televizijos transliuojamame festivalyje iš viso dalyvaus daugiau kaip 60 Lietuvos estrados žvaigždžių bei svečiai iš Latvijos, Estijos, Baltarusijos, Ukrainos ir JAV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją