Liepos 23 d., penktadienį, nuo 21.00 val. - legendinės grupės “Boney M” daugiau kaip valandą truksiantis smagus koncertas. Renginyje dalyvaus ir Lietuvos atlikėjai Linas ir Simona bei Eva.

Liepos 24 d., šeštadienį, nuo 21.00 val. LTV žiūrovai galės mėgautis koncerte „Dainuojantis švyturys“ skambėsiančiomis Ingos Valinskienės, Violetos Riaubiškytės, Gintarės, Egidijaus Sipavičiaus, Gyčio Paškevičiaus, “Tabasco”, “Doudi jazz band” dainomis bei liaudies ansamblio “Žilvinas” šokiais.

Liepos 25 d., sekmadienį, nuo 20.50 val. LTV tiesiogiai transliuos baigiamąjį šventės koncertą, kuriame dalyvaus Amberlife, Stasys Povilaitis, Rolandas Janavičiaus, Luka, grupės “Mango” ir “Studija”.

Lietuvos radijas Jūros šventės proga savo populiariausią laidą „Ryto garsus“ penktadienį ir šeštadienį transliuos tiesiogiai iš Klaipėdoje esančios studijos. Klausytojai išgirs pokalbius bei reportažus ne tik apie šventės džiaugsmus ir jos užkulisius, bet ir apie Klaipėdos bei viso Lietuvos pajūrio gyventojų rūpesčius.

45-ą kartą organizuojamos Jūros šventės įdomiausi momentai taip pat bus gausiai nušviečiami tiek Lietuvos televizijos, tiek Lietuvos radijo informacinėse laidose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją