E.Kučinskas į pusfinalį pateko savo A divizione užėmęs antrąją vietą ir įveikęs konkurentus „Rebelheart“, „B‘Avariją“, Tają ir Džordaną Butkutę. „Rondo“ B divizione užėmė pirmąją vietą, sugebėję aplenkti Gintarę, „Balių“, „Funky“, G&G Sindikatą”ir „Lemon Joy“.

Edmundas Kučinskas, paklaustas kaip ruošiasi svarbioms varžyboms, buvo santūrus: „ Ruošiuosi, bet kas jose bus – negaliu išduoti, - rimtai apie kovą kalbėjo dainininkas,- gal bus ir visiškai naujų, dar niekur negirdėtų mano dainų, gal bus ir svečių...,“- kovos strategijos ir taktikos neišdavė Edmundas, prisipažinęs, jog ir jo, ir „Rondo“ šansai laimėti, jo manymu, yra vienodi.

Lietuviškosios estrados žvaigždė sakėsi esąs realistas ir apie prizinį fondą finale nesvajoja : „ Aš nemėgstu dalinti nenukauto meškino kailio,-vaizdžiai kalbėjo E. Kučinskas,- laukia darbas, o apie prizus galvosiu, kai juos laimėsiu.“

Edmundo, kaip ir „Rondo“ gerbėjai savo numylėtinių dainomis šiose varžybose galės pasidžiaugti ilgiau, nei įprasta NML dvikovose, nes pusfinalio susitikimuose lygiųjų būti negalės – bus skelbiamos ne keturios, o penkios kovos – iki pergalės.

„Rondo“ vyrai pusfinalio varžyboms ruošia net dvi visiškai negirdėtas savo dainas iš naujausio albumo „Bravo“. „Bus ir kelios žinomos dainos, ir visai naujos – būsim tokie, kaip visada – viskas tik „gyvai“,“- sakė „Rondo“ siela Aleksandras Ivanauskas.

Paklausti, kaip vertina priešininką ir savo galimybes laimėti, „Rondo“ muzikantai sakė : „Edmundas Kučinskas – stiprus ir vertas pergalės varžovas, jis labai populiarus, geras dainininkas. Į pralaimėjimą skausmingai tikrai nereaguosim, o jei laimėsim – džiaugsimės.“

Aleksandras paklaustas, gal staigmenos vardan į NML sceną pasikvies neseniai savo albumą išleidusį Seimo narį Egidijų Skarbalių, su kuriuo „Rondo“ kartu grojo, atsakė : „Mes linkę dalyvaut įdomiuose projektuose, bet NML su Kučinsku bandysim apsieit savo jėgom,“- šypsojosi muzikantai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją