Labiausiai dalyvavimu “Maximanijoje” džiaugėsi dukra Elinga, kuriai labai patinka laidos vedėjas Juozas Liesis. Violetos šeima iš “Maximanijos” dovanų katalogo išsirinko elektrinę viryklę, dulkių siurblį ir mokinio rinkinį.

Vilniečių šeimai teko užduotis išmokyti groti akordeonu. Šią užduotį “Maximanijai” pasiūlė “Delfi” lankytojas. Per savaitę žmogus, neturintis nieko bendra su muzika, turi išmokti dviem rankomis akordeonu sugroti nuotaikingą V. Burinsko šokį “Kiškiai”.

Ar kūrinys grojamas teisingai, studijoje vertins muzikė. Šeima “Maximanijoje” tikisi laimėti DVD grotuvą, 500 Lt. kuponą, melomano rinkinį ir mini muzikos centrą.

Lazdijiškių šeima mokėsi mėtyti ir gaudyti monetas. Jei šeima išmoks atlikti tikrai nelengvą užduotį, “Maximanija” padovanos televizorių, 500 Lt. kuponą, mini muzikos centrą ir automobilio kėdutę.

**

Kviečiame ir jus siūlyti savo užduotį “Maximanijoje” dalyvausiančioms šeimoms. Šio straipsnio komentaruose parašykite užduotį ir jos įvykdymo sąlygas: laiką, bandymų skaičių ir t.t. Jei užduotis specifinė, galite nurodyti žmogų, kuris galėtų pademonstruoti, kaip užduotis atliekama. Pageidautina, kad užduoties įvykdymo laikas nebūtų ilgesnis nei 5 minutės.

“Maximaniją”, vienintelį šalyje TV žaidimą šeimai, žiūrėkite pirmadieniais, 20.25 per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją