Tačiau, rodos, ši injekcija mažai tepadėjo. Kažin, ar galima vadinti atsitiktinumu tai, kad net keliems BTV veidais laikomiems laidų vedėjams šiltesnį prieglobstį netruko pasiūlyti kitos televizijos.

Prieš kurį laiką BTV neteko žurnalistės Linos Kairytės, kurią paviliojo LNK televizija, pasiūliusi jai Nemiros Pumprickaitės vietą prie analitinės savaitės įvykių apžvalgos "Savaitės TOP5" vairo. Netrukus ilgametis žinių vedėjas Marius Jančius, be kurio dauguma žiūrovų neįsivaizduoja BTV, ieškoti iššūkių nuėjo į "Lietuvos ryto" televiziją. "Pjūtis" neaplenkė ir laidos "Tarp miesto ir kaimo" – ją apleido vedėja Vilma Čereškienė. Ji po šešiolikos metų darbo televizijoje pasuko į ryšius su visuomene. O naujausia sunkmečio auka – Ligitos Juknevičiūtės kasdienė laida "Atvirai su žvaigžde". Šis projektas buvo pašalintas iš televizijos programų tinklelio ir laidos tik kartojamos.

"Laida iš programų tinklelio iškritusi tik laikinai. Ji sulaukė daug kritikos dėl tamsios studijos, todėl dabar yra sustabdyta. Tariamės dėl viešų vietų, kur būtų galima išeiti, filmuoti. Gali būti, kad keisis laidos pobūdis – gal tik savaitgaliais bus rodoma. Daugiau nieko pasakyti negaliu, nes kol kas yra daug neišspręstų klausimų", – "TV dienai" aiškino BTV savireklamos vadovas Laimis Benys.

Kalbos, kad laida pašalinta dėl šviesos stokos studijoje, L.Juknevičiūtę suglumino. Iš pradžių dvejojusi komentuoti padėtį žurnalistė galiausiai lakoniškai tarstelėjo: "Kam tos dviprasmybės. Žmonės nedrįsta tikros priežasties įvardyti. Laida sugrįš, kai algos bus sumokėtos. Kai ekonomikos dangus prašviesės, tada ir studija nebus tamsi."

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)