„Džiaugiuosi, kad žmonės man nori patikėti tokią atsakingą misiją. Aš tikrai sutikčiau tapti šio projekto komisijos nariu, jei mane išrinktų”, – tikina A. Chošnau.

Dainininkas džiaugiasi, kad TV3 televizijoje prasidėjo dar vienas žmonių gerumą skatinantis projektas.

„Labai džiaugiuosi, kad TV3 televizijoje atsirado toks projektas. Ypač dabar, kai aplink tiek daug negatyvizmo. Be galo svarbu pastebėti žmonių gerumą, nes tik taip mes tapsime geresni”, – sako pretendentas į TV3 Žinių projekto „Lietuvos garbė” komisijos narius.

A. Chošnau vadybininkas Alius Karablikovas dėkoja visiems, siūlantiems išrinkti A. Chošnau garbingiausiu Lietuvos žmogumi ir teigia, kad toks įvertinimas ir žmonių pasitikėjimas dainininkui yra be galo svarbus.

Naujienų portalo „Delfi” lankytojai be A. Chošnau į projekto „Lietuvos garbė” tautos komisijos narių pareigas pasiūlė ir šiuos jo kolegas: Andrių Mamontovą, Marijoną Mikutavičių, grupės „Mango” merginas, „Delfiną” Stano, Geltoną, Amberlife ir kitus.

Jei A. Chošnau naujienų portalo „Delfi” lankytojų būtų išrinktas garbingiausiu Lietuvos žmogumi ir taptų TV3 Žinių projekto „Lietuvos garbė” komisijos nariu, jam tektų dirbti su šiais jau išrinktais projekto komisijos nariais: krepšinio žvaigžde Arvydu Saboniu, maestro Vytautu Kernagiu, Lietuvos policijos generaliniu komisaru Vytautu Grigaravičiumi, Žurnalistų etikos inspektoriumi Romu Gudaičiu ir rašytoja Jurga Ivanauskaite. TV3 Žinių projektas „Lietuvos garbė” – kiekvieną trečiadienį 20.30 val. per TV3.