„Per tris savaites Lietuvos žurnalistai pasiūlė net 64 kandidatus į projekto „Lietuvos garbė” komisijos narius. Tarp jų: garsiausi šalies menininkai, sportininkai, rašytojai, politikos atstovai, aktoriai, režisieriai, televizijos žvaigždės bei dainininkai.

Atstovauti žurnalistams šiame projekte labiausiai buvo siūloma rašytoja Jurga Ivanauskaitė”, – pasakoja TV3 Žinių ir projekto Lietuvos garbė” vedėja Aurelija Razmarataitė ir dėkoja visiems žurnalistams už pasiūlytus kandidatus šio kilnaus projekto komisijai.

„Esu dėkinga žurnalistams. Jaučiuosi pagerbta, galėdama dalyvauti šiame Lietuvai taip reikalingame projekte. Mūsų visuomenė yra pripratusi demonstruoti ir skelbti tik šešėlinę pusę, tą, kuri yra tamsiausia ir blogiausia.

Nenuostabu, kad girdėdami daugiausia blogas naujienas, pasaulyje pirmaujame savižudybių skaičiumi. Tokie projektai kaip „Lietuvos garbė” yra be galo svarbūs mūsų tautos savigarbai. Pamatykime, kiek aplink mus gerų žmonių, gerų darbų ir kiek daug šviesos”, – mintimis dalijasi naujoji TV3 Žinių projekto „Lietuvos garbė” komisijos narė J. Ivanauskaitė.

Savąjį tautos atstovą į projekto „Lietuvos garbė” komisijos narius netrukus išrinks ir Lietuvos žmonės, siūlydami ir balsuodami už savo kandidatus naujienų portale „Delfi”.

„Šiame projekte Lietuvos žmonės ne tik gali išsirinkti komisijos narį, bet ir išsakyti savo nuomonę apie apdovanojimams nominuotas „Lietuvos garbės” herojų istorijas. Kiekvieną trečiadienį laidos „Lietuvos garbė” metu žiūrovai galės balsuoti SMS žinutėmis trumpuoju numeriu 1642 už, jų manymu, labiausiai didvyrio vardo vertus žmones”, – pasakoja TV3 Žinių ir projekto Lietuvos garbė” vedėjas Marius Veselis.

Pirmoji TV3 Žinių projekto „Lietuvos garbė” laida skirta nominacijai „Metų pareiga” – jau šį vakarą 20.30 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją