„Tai bus pats kiečiausias gyvo garso koncertas, kuriame garsiausių Lietuvos atlikėjų laukia didžiulė staigmena – speciali improvizacinė muzikinė dvikova, bet apie tai tik gimtadienio vakarėlyje…”, – slapukauja „Tango TV” laidos „Tangorama” vedėjas Samas.

Į „Tango TV” gimtadieninį vakarėlį sugūžėjusių ar prie savo televizorių su „Tango TV” likusių muzikos gerbėjų taip pat laukia muzikinė staigmena – grupės „Skamp” naujausio vaizdo klipo premjera.

„Mes džiaugiamės, kad mums jau dveji, ir tikimės sulaukti ne tik trečiojo, bet ir šimtojo gimtadienio! Visų laukiame penktadienį „Tango TV” namuose „Tango arenoje”! Pasidžiaukite su mumis, dovanos nebūtinos”, – į gimtadienio vakarėlį kviečia „Tango TV” laidos „Tangorama” vedėjas Marčius.

Abu vedėjai mano, kad dveji „Tango TV” gyvavimo metai reikšmingi ne tik jiems ir televizijai, bet ir lietuviškos muzikos istorijai:

„Jaučiamės nemenkai prisidėję prie lietuviškos muzikos gyvavimo. Kiekvieną penktadienį į savo laidą „Tangorama LIFE” kviečiame ne tik garsiausias Lietuvos muzikos žvaigždes, bet ir nuolat ieškom naujų, dar neatrastų žvaigždučių. Daugelis muzikantų savo startą muzikiniame olimpe pradeda kaip tik čia, mūsų scenoje”.

Užsibrėžtas trečiųjų metų tikslas – išlikti kitokiems ir savo žiūrovams rodyti gyvenimą kitu kampu. „Gera, kad šiandien, kai daugelis televizijų paskendusios politiniuose skandaluose, yra vietos tokiems kaip mes!”,– džiaugiasi „Tango TV” laidos „Tangorama” vedėjai Samas su Marčiumi, ir linki „Tango TV” likti tokiai pat ir trečiaisiais gyvavimo metais.

Tie, kurie negalės atvykti į triukšmingiausią „Tango TV” gimtadienio vakarėlį, visą vakarą galės stebėti tiesioginę jo transliaciją – balandžio 23 dieną 22.00 per „Tango TV”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją