33,5 proc. galvoja, kad Linas ir Simona nepateks net į pirmąjį dešimtuką.

Tuo tarpu 16 proc. respondentų mano, jog nacionalinį konkursą laimėjusieji Linas ir Simona yra patys tinkamiausi atlikėjai atstovauti šalį Eurovizijoje, dar 25 proc. neabejoja Lino ir Simonos talentu, tačiau mano, jog nacionaliniame konkurse buvo tinkamesnių atlikėjų. 27 proc. linkę manyti, kad šis duetas nesugebės tinkamai atstovauti Lietuvos.

Trečdalis apklaustųjų šiuo klausimu neturėjo nuomonės. Liną ir Simoną palankiau vertina vidutinio amžiaus atstovai.

Paklausti kas labiausiai buvo vertas dalyvauti Eurovizijos konkurse, 16 proc. nurodė Amberlife, 15 proc. – Liną ir Simoną, 13 proc. – Edmundą Kučinską, 7 proc. – "B'Avariją". Už likusius atlikėjus pasisakė mažiau nei 5 proc. apklaustųjų.

Jauniausieji tyrimo dalyviai Eurovizijoje labiausiai pageidautų matyti Amberlife arba "B‘Avariją", vyriausieji – E. Kučinską. Linas ir Simona vienodai populiarūs visose amžiaus grupėse.

Ką Jūs manote apie Lino ir Simonos atstovavimą Lietuvai Eurovizijos konkurse? (proc.)

Manau, jog šie atlikėjai tinkamiausiai atstovaus mūsų šaliai15,5
Manau, jog šie atlikėjai tinkamai atstovaus mūsų šaliai, tačiau atrankos konkurse buvo ir tinkamesnių solistų24,7
Manau, jog šie atlikėjai netinkamai atstovaus mūsų šaliai26,6
Nežino/ neatsakė33,2
Viso:100

Kuris atlikėjas (-ai), Jūsų manymu, buvo labiausiai vertas atstovauti Lietuvą “Eurovizijos” konkurse? (proc.)

Amberlife16,2
Linas ir Simona14,5
Edmundas Kučinskas12,8
"B‘Avarija"7,2
Kiti15,5
Nežino/ neatsakė33,8
Viso:100

Jūsų nuomone, kelintą vietą Eurovizijos konkurse užims Lietuvos atstovai? (proc.)

Bus pirmajame penketuke8,5
Tarp šeštos ir dešimtos vietos22,8
Nepateks į pirmąjį dešimtuką33,5
Nežino/ neatsakė35,2
Viso:100

Šį gyventojų viešosios nuomonės tyrimą DELFI portalo užsakymu atliko rinkos ir viešosios nuomonės tyrimų bendrovė „Spinter tyrimai“. Cituojant nuoroda į DELFI ir „Spinter tyrimus“ BŪTINA!

Tyrimas atliktas 2004 metų kovo 15–18 dienomis. Tyrime dalyvavo pastovūs šalies gyventojai nuo 18 iki 75 metų. Apklausa buvo atliekama standartizuoto interviu metodu.

Tyrimas vyko visoje Lietuvos teritorijoje, iš viso 95 atrankiniuose taškuose, išdėstytuose taip, kad reprezentuotų visą šalies teritoriją. Tyrimo metu buvo apklausti 1002 šalies gyventojai.

Respondentų pasiskirstymas proporcingas gyventojų skaičiui šalies regionuose. Apklaustųjų sudėtis atitinka 18–75 metų šalies gyventojų pasiskirstymą pagal lytį, amžių, išsimokslinimą ir tautybę. Tyrimo rezultatai atspindi 18–75 metų šalies gyventojų nuomonę.