Pagrindinis pristatomas pasikeitimas – 5-ios svarbiausios dienos žinios su nuotraukomis puslapio viršuje, taip pat po 3-5-ias svarbiausias naujienas su nuotraukomis bus išskirta ir kiekvieno naujienų bloko viršuje: Lietuvos, Užsienio, Verslo, Mokslo ir technologijų, Nusikaltimų ir nelaimių, DELFI Piliečio, Sporto, Pramogų, DELFI Gyvenimo.

Šalia politikos, verslo, kriminalų, užsienio, sporto žinių pavadinimų pirmajame DELFI puslapyje nuo šiol bus rodomas ir žinios publikavimo laikas: valanda ir minutės.

Pirmajame DELFI puslapyje prie pagrindinių naujienų taip pat matysite ir didesnio formato nuotraukas.

Atnaujindamas dizainą, naujienų portalas DELFI stiprina ir savo turinį. „Informacinių technologijų naujienų rubrika „IT verslas“ išauga į atskirą naujienų kanalą „Mokslas ir technologijos“. Šiam kanalui naujausias žinias kasdien ruoš naujas DELFI darbuotojas, mokslo ir technologijų naujienų redaktorius Kostas Baubinas. Rubrika „Nusikaltimai ir nelaimės“ taip pat virsta atskiru naujienų kanalu“, - DELFI turinio plėtrą apibūdina DELFI vyr. redaktorė Monika Garbačiauskaitė.

Kaimo naujienas nuo šiol rasite prie Verslo naujienų skilties, užsienyje gyvenantiems lietuviams skirta rubrika „Lietuviai svetur“ bei keisčiausius pasaulio įvykius atspindinčios pikantiškos žinios nuo šiol papildys Užsienio naujienų bloką.

Kiekvienas naujienų kanalas bus atskirtas ir skirtingomis foninėmis spalvomis. Pramoginės naujienos bus išdėstytos ant melsvo fono, sporto naujienos – ant mėlyno, gyvenimo būdo – ant žalio.

Gamtos ir ekologijos naujienų portalas Grynas.lt bus išskirtas pilka spalva; pramoginių naujienų portalas Klubas.lt – rausva.

Dabar pirmajame DELFI puslapyje matysime ir daugiau DELFI TV vaizdo naujienų, kurios bus išdėstytos per visą naujienų portalą, pagal tematiką, prie kiekvienos naujienų grupės.

Atskira skiltimi DELFI Gyvenimo bloke bus išskirti „Receptai“. Šioje skiltyje kasdien matysite po tris naujus skirtingų patiekalų receptus su nuotraukomis.

Viso puslapio navigacija iš kairės pusės persikelia į puslapio viršų, t.y. į mėgstamus naujienų kanalus vedančius mygtukus matysite ir galėsite paspausti puslapio viršuje.

Papildomos DELFI paslaugos: dienos horoskopai, galimybė nusiųsti el. atviruką vardadienį švenčiančiam asmeniui, kompiuteriniai žaidimai, valiutų kurso skaičiuoklė, DELFI interneto konferencijos, DELFI žemėlapis, DELFI Foto bus išsidėstę atskirais blokeliais tarp naujienų kanalų, taip aiškiau atskirdami ir skirtingų tematikų naujienų blokus.

Lapkričio viduryje atsinaujino ir DELFI valdomo portalo Klubas.lt dizainas, kuriame pateikiamos didesnio formato nuotraukos, puslapis padalintas į dvi kolonas. Kairėje – skelbiamos pramoginės naujienos; dešinėje – įdomiausių naujienų 7-ukas, taip pat interaktyvūs balsavimai, įvykių vertinimai ir žaidimai.

Išsakykite savo nuomonę apie DELFI dizainą šio straipsnio komentaruose. Parašykite, kas jums patiko ar nepatiko.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)