J. Mekas atsiuntė televizijai vaizdo įrašą, kuriame jis sėdi prie stalo su armonika ir pusantros minutės dainuoja tokius žodžius: “/Daryti gera yra normalu/Daryti bloga yra nenormalu/”.

Žiūrovai unikalią medžiagą išvys šeštadienį, kovo 6 – ąją, LNK Gerumo dienos transliacijoje.

Kovo 6 – ąją J. Mekas kaip tik atidaro naują parodą Niujorke. Sužinojęs apie LNK Gerumo dieną, jis per savo draugą fotomenininką Arūną Kulikauską perdavė kasetę su vaizdo medžiaga, specialų sveikinimą LNK Gerumo dienai.

Tradiciškai LNK televizija pirmąjį pavasario šeštadienį kviečia į labdaringą, penkių valandų trukmės muzikos ir publicistikos maratoną. Gerumo dieną televizija tiesiogiai transliuos specialią programą ir kvies padėti vaikams su negalia. Žmonės bus kviečiami skambinti telefono numeriais, aukoti po 2 ar 5 Lt vaikams, turintiems cerebrinį paralyžių.

Gerumo dieną LNK įteiks keliolika Gerumo sparnų. LNK Žinių tarnyba įteiks penkis specialiuosius Gerumo sparnų apdovanojimus – už gerus darbus versle, kultūroje, sporte, teisėsaugoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją