BCP teikia visas ryšių su visuomene paslaugas: viešųjų ryšių strategijos sukūrimą ir įgyvendinimą, įvaizdžio formavimą, krizių valdymą, konsultacijas bei mokymus įmonių darbuotojams ir kt.

Lietuvoje agentūrai vadovauja Humanitarinių mokslų daktarė Eglė Senapėdienė, turinti didelę darbo tarptautinėje žiniasklaidoje patirtį. Paskutinius septynerius metus dr. E.Senapėdienė dirbo tarptautinės verslo žinių agentūros „Bloomberg News“ korespondente Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Ji yra dirbusi Prahoje leisto regioninio verslo laikraščio „Central European Business Weekly“ Rytų Europos redaktore, bendradarbiavo su „The Economist Intelligence Unit“ leidiniu „Business Eastern Europe“, bei „Emerging Markets“, priklausančiu "Euromoney Institutional Investor" grupei.

BCP Latvijoje direktorė – Vita Savicka, patyrusi viešųjų ryšių specialistė, buvusi Pasaulio banko bei JTO plėtros programos projektų konsultantė Latvijoje. V.Savicka yra baigusi žurnalistiką ir politikos mokslus Latvijos universitete, vadovavusi Latvijos radijo Žinių tarnybai, buvusi Prezidento Gunčio Ulmanio atstove spaudai. Dabar ji dėsto viešuosius ryšius Rygos Stradinio universitete, yra Vidzemės aukštosios mokyklos docentė.

„Paskutiniais metais pastebimai augo Lietuvos ir Latvijos verslininkų domėjimasis kaimyninėms rinkomis, suaktyvėjo šalių tarpusavio prekyba, investicijos“, - sako dr. E.Senapėdienė, BCP direktorė Lietuvoje.- „Pastebimai plečiasi viešųjų ryšių rinka, nes vis daugiau įmonių vadovų ima suprasti bendravimo su žiniasklaida svarbą ir gero įvaizdžio įtaką verslo plėtrai“.

„Viešųjų ryšių paslaugos tampa ypač svarbios ateinant į kitos šalies rinką, nes būtina ne tik parodyti savo prekių ar paslaugų kokybę, bet ir supažindinti klientus su savo įmonės perspektyvomis“, - pažymi V.Savicka, BCP direktorė Latvijoje. - „Labai dažnai nežinojimas ar nesupratimas tampa svarbia kliūtimi priimant naujoves“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją