Interneto sprendimų bendrovės „Gaumina” sukūrė visą vėliavų galeriją, kurioje vietoje originalių spalvų puikuojasi lietuviška Trispalvė. Skiriasi tik simboliai vėliavoje. Pavyzdžiui, Butaną reprezentuojančios Trispalvės fone yra drakonas, o Kanados – klevo lapas.

„Naujoji Mianmaro vėliava stulbinamai panaši į Lietuvos. Atrodo, jog kažkas iškirpo žvaigždutę ir priklijavo ant trispalvės. Taip ir gimė mintis į situaciją pažiūrėti kitaip – ne pykti ar piktintis, o panaudoti Mianmaro vėliavą mūsų šalies reklamai. Pusdienį pavartę pasaulio atlasus ir pasėdėję prie dizaino programų, sukūrėme paveiksliuką, kurį galite įsidėti į savo socialinių tinklų profilį, prajuokinti draugus užsieniečius, o kartu ir priminti apie mūsų mažą kūrybišką šalį“,- komentavo Darius Bagdžiūnas, internete plintantį paveiksliuką sukūrusios bendrovės „Gaumina” direktorius.

Primename, kad Mianmaras vėliavą pakeitė praėjusį ketvirtadienį, likus vos kelioms savaitėms iki pirmųjų rinkimų per du dešimtmečius. Taip pat pakeistas nacionalinis himnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją