Pristatydamas naujus komandos narius, ELTOS vyriausiasis redaktorius Kęstutis Kupšys sakė esąs užtikrintas, kad naujųjų darbuotojų dėka į ELTĄ iš šiuo metu JAV Kongreso valia uždaromo "Laisvosios Europos radijo" pavyks perkelti tarptautinės žiniasklaidos patirtį ir standartus.

"Mano sritis Eltoje - žinios iš pasaulio Lietuvai ir Lietuvos žinios pasauliui, ypač tai, kas susiję su Lietuvos euroatlantine integracija. Šiuos procesus akylai stebėsime ir profesionaliai pateiksime. Artėja narystės ES diena bei Europarlamento rinkimai, ir galiu patikinti, kad Eltos klientai gaus daug daugiau patikimų, patikrintų užsienio žinių", - sakė V. Valentinavičius.

Naujasis 48 metų Eltos užsienio naujienų redaktorius žiniasklaidoje bendradarbiauja jau trylikti metai. 1989 m. filosofijos mokslų daktaro disertaciją Vilniaus universiteto Filosofijos katedroje apgynęs V. Valentinavičius nuo 1995-ųjų dirbo LER lietuvių tarnyboje Prahoje, o 2001-aisiais tapo tarnybos direktoriaus pavaduotoju.

Lietuvos politinių naujienų tarnybą sustiprins 28 metų Jūratė Damulytė. "LER buvo garsus savo patikimumu. Tikiuosi, kad tą patikimumą bei gerą vardą išlaikysime ir dirbdami Eltoje. Bendraudami su Elta politikai galės nesibaiminti, kad kas nors iškraipo jų žodžius. Sieksime tikslumo", - žadėjo naujoji korespondentė Seime J. Damulytė.

Būdama "Laisvosios Europos radijo" korespondente Vilniuje, Jūratė Damulytė rengė laidas vidaus ir užsienio politikos, socialinių reikalų temomis. Jos žurnalistinio darbo patirtis siekia septynerius metus.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)