Šįkart konkursas, jau 53-asis, vyks Kinijoje – Chainano saloje, esančioje šalies Pietuose. Tai bus vienas iš gausiausių konkursų – jame dalyvauja net 107 šalių atstovės.

Tarp dalyvių – ir „Mis Lietuva” Vaida Grikšaitė. Antrakursė Vilniaus universiteto studentė, būsimoji teisininkė, mano, kad intelekto ir grožio derinys gali būti viena iš diplomatijos formų, atveriančių visas duris. Iš kitų dalyvių Vaida išsiskiria mažyčiu žaviu privalumu – greta anglų kalbos ji moka ir egzotišką kinų kalbą.

Dviejų valandų transliacijoje – originalus visų dalyvių paradas, prisistatymas 7000 vietų Chainano salos teatre ir įspūdžiai iš kelionės po Kiniją ir Honkongą. Taip pat – garsiausių pasaulio atlikėjų teatralizuotas koncertas.

Pretendentės į „Mis Pasaulis” titulą dalyvaus penkiuose mini konkursuose: „Topmodelio” (bus atsižvelgiama į dalyvės stilingumą), „Mis Asmenybė” (kiekviena balsuos už jai patinkančią vieną merginą), „Mis Talentas” (dalyvė pašoks arba padainuos), „Paplūdimio Karalienė” (dalyvės pasirodys apsirengusios maudymosi kostiumėliai), „Mis Publika” (renka konkurso oficialaus interneto puslapio lankytojai). Autoritetingos tarptautinės žiuri komisijos ir žmonių, balsuojančių internetu, balsai lems, kuri iš gražuolių bus tituluota šių metų „Mis Pasaulis”.

Praeitais metais „Mis Pasaulis” vardas buvo suteiktas Azra Akin iš Turkijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją