Geriausiu žveju buvo pripažintas Gediminas Kirkilas, nes politikų komanda lydekų pagavo daugiau. Politikui atiteko geriausio žvejo taurė “Kintai 2003”.

Didžiausią, per penkis kilogramus sveriančią lydeką ištraukė LNK žinių prodiuseris Rolandas Agintas.

LNK komandoje lydekas gaudė žinių tarnybos vadovas Edmundas Jakilaitis, žinių vedėjas Gintaras Deksnys, žinių prodiuseris Rolandas Agintas, televizijos kūrybos direktorius Laurynas Šeškus, laidos “Dviračio šou” kūrėjai Haroldas Mackevičius, Gintaras Ruplėnas, Vytautas Šerėnas ir žinių operatorius Marius Jokubavičius.

Politikų komandą sudarė Seimo pirmininkas Artūras Paulauskas ir jo atstovas spaudai Arvydas Žilinskas, Vilniaus meras Artūras Zuokas, Seimo užsienio reikalų komiteto pirmininkas Gediminas Kirkilas, Sveikatos apsaugos ministras Juozas Olekas, Seimo narys, TS/LK pirmininkas Andrius Kubilius, Europos komiteto direktorius Petras Auštrevičius ir jo 12 – metis sūnus Vainius.

Žvejybos varžybas ketinta surengti Baltijos jūroje, bet dėl audros jas teko perkelti į Kintų tvenkinius. Todėl vietoj menkių politikai ir LNK atstovai traukė lydekas.

LNK žinių tarnybos vadovas tikisi, kad žvejybos varžybos su politikais taps tradicija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją