Šiuo metu vienintelis „Publicum“ akcininkas yra UAB „Publicum Group“.

A.Jonkus nuo 2010 m. sausio pradės dirbti „Publicum“ direktoriumi. Aštuonerius metus šias pareigas ėjęs „Publicum Group“ savininkas Ričardas Jarmalavičius taps bendrovės valdybos pirmininku.

Pats R.Jarmalavičius planuoja ir toliau aktyviai dirbti su strateginiais bendrovės projektais, taip pat daugiau dėmesio skirs visos „Publicum“ įmonių grupės plėtrai.

Bendrovė „Publicum Group“ šiuo metu valdo ryšių su visuomene kompaniją „Publicum“, komunikacijos planavimo bendrovę „Publicum Media“, finansinės komunikacijos įmonę „Publicum FComm“ ir renginių organizavimo agentūrą „Publicum Events“. 100 proc. „Publicum Group“ akcijų priklauso R.Jarmalavičiui.

Žinomas komunikacijos specialistas A.Jonkus bendrovei „A.Jonkus ir partneriai“ vadovauja nuo 1999 metų. Konsultuoja Lietuvos ir tarptautines kompanijas Lietuvoje bei kitose valstybėse, dėsto korporatyvinę komunikaciją ir derybas ISM vadybos ir ekonomikos universitete.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją