Pirmadienį vietoje J. Butkevičienės laidos žiūrovai išvys „Teisę žinoti“.

Kaip tarybos narius informavo R. Paleckis, autorinė sutartis su J. Butkevičiene nutraukta abiejų pusių sutarimu. Kaip jau buvo skelbta, teismas nusprendė, kad buvusi TV3 Žinių tarnybos vadovė turi būti grąžinta į darbą.

„Situacija nėra paprasta, gana kebli, tačiau toks teismo sprendimas. Pirmadienį eisiu į darbą ir žiūrėsiu, kas ten vyksta“, - apie grįžimą vadovauti TV3 Žinių tarnybai DELFI patvirtino J. Butkevičienė.

Šeštadienio posėdyje LRT tarybos narė Audronė Pitrėnienė išsakė priekaištų pirmadienį rodytai J. Butkevičienės laidai. Joje diskutuota apie LRT problemas ir politikų siekį visuomeninį transliuotoją kontroliuoti.


A.Pitrėnienei pasirodė, kad vedėja buvo nepasirengusi, laida „netikusiai nukreipianti žiūrovą“. „Man laida atrodė ne kokia, nors ir labai reikalinga“, - sakė A. Pitrėnienė.

Tačiau A. Pitrėnienė kolegų palaikymo nesulaukė – tarybos nario Dainiaus Radzevičiaus nuomone, kumščiais po mūšio nebemosuojama.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją