Jau 29 metai iš eilės organizuojamo festivalio koncertai tris dienas bus rodomi žiūrovams patogiu metu, iš karto po “Panoramos” – rugpjūčio 8 ir 9 d., penktadienį ir šeštadienį, nuo 21.00 val., o rugpjūčio 10 d., sekmadienį, nuo 20.50 val.

Pirmąją dieną LTV transliuos gyvo garso koncertą “Estrados kartos”, kuriame dalyvaus tokie scenos vilkai kaip Viktoras Malinauskas, Stasys Povilaitis, “Trys panteros”, Ovidijus Vyšniauskas bei jauni atlikėjai Deivis, Aistė Pilvelytė ir kiti. Muzikantams akompanuos Lietuvos radijo ir televizijos orkestras.

Šeštadienį LTV žiūrovų laukia nuotaikingas koncertas “Stasys Povilaitis ir bičiuliai”. Be žymiojo estrados metro, parengusio naują programą, scenoje pasirodys Rosita Čivilytė, Česlovas Gabalis, Kongas ir Klaipėdos “Vėtrungės” gimnazijos estrados studija “Bugs Band”.

Festivalį vainikuos sekmadienį LTV transliuojamos dainininkų varžytuvės “Sostinė prieš Laikinąją sostinę”. Kauno komandai atstovaus Romas Bubnelis, Rytis Cicinas, Rūta Morozovaitė, Linas Adomaitis, komandos kapitonas - Egidijus Sipavičius, už Vilnių kovos – kapitonė Janina Miščiukaitė, Violeta Riaubiškytė, Irena Starošaitė bei kiti dainininkai.

Visus tris koncertus, kurie bus transliuojami iš Palangos miesto vasaros estrados, ves televizijos žiūrovams gerai pažįstami Greta Šapkaitė ir Aurimas Dautartas.

Festivalis “Palangos gaida” organizuojamas nuo 1974 m., anksčiau jis buvo žinomas pavadinimu “Baltijos jaunystė”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją