Nuo gegužės 30 d. iki birželio 2 d. žiūrovai matys daugybę puikių filmų su ryškiausiomis ekrano žvaigždėmis („Skraiduolis” su Robinu Williamsu, animacinis miuziklas „Anastasija”, „Laukinė orchidėja” su Mickey Rourke ir Jacqueline Bisset, neseniai kino teatruose sensaciją sukėlęs „Galutinis tikslas” ir kt.) ir specialių šventinių TV3 laidų, taip pat – geriausių dešimtmečio laidų retrospektyvą.

Melomanus džiugins grandioziniai koncertai, tokie kaip Eltono Johno „One Night Only”, „Radiocentro apdovanojimų”, TV3 gimtadienio „Turbokoncertas”, TANGO TV gimtadienio koncertas „Mums jau vieneri!” ir kt. Netruks ir humoro. Visiems skoniams – geriausi „Šapro šou”, „Tegyvuoja karalius!”, „Už kampo” momentai bei gimtadieninė humoristinė telenovelė „TV3 žvaigždės”. TV3 programoje svečiuosis ektremalaus humoro laida „Be proto”. Sporto gerbėjams prieš „Formulės 1” Didžiojo Monako prizo tiesioginę transliaciją – Baltijos automobilių žiedinių lenktynių čempionatas Kaune.

Visą programą jungs tiesioginės transliacijos iš „Gimtadienio studijos”. Studijoje „TV3 žinių” vedėja Aurelija Razmarataitė ir žaidimo „Kas laimės milijoną?” vedėjas Henrikas Vaitiekūnas kalbins buvusias ir esamas TV3 žvaigždes, tiesioginių transliacijų „Holivude” ir Vingio parke dalyvius. Paskutinį vakarą laidos vedėjai sveikins gegužę gimusius trynukus – broliukus Kazlauskus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją