“Speciali LNK transliacija referendumo išvakarėse nebus eilinė debatų laida, o nuotaikinga, lengva programa, kurios data, beje, sutampa su Pergalės diena”, - sako Žinių tarnybos vadovas Edmundas Jakilaitis.

Vakaro svečius kalbins LNK Žinių vedėja Vilma Čereškienė ir vienas “Dviračio televizijos” kūrėjų Gintaras Ruplėnas. Programą ves Edmundas Jakilaitis.

Pagrindiniai laidos dalyviai – aukščiausi šalies pareigūnai – studijoje su žmonomis sėdės prie stalelių. Laidoje taip pat dalyvaus apie dvidešimt skirtingų visuomenės sluoksnių atstovų – studentų, žemdirbių, intelektualų. Į studiją žadama pakviesti apie porą šimtų jaunimo atstovų.

Laidoje taip pat dalyvaus “Dviračio televizijos” personažai, skambės “Dviračio televizijos” dainos, o teletiltu iš Europos sąjungos sostinės kalbės Zita iš Briuselio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)