„Į šį klausimą tikrai negalėsiu atsakyti, nes tai labai priklauso nuo amerikietiškojo „Playboy“ ir Latvijos, mes kol kas neturime sprendimo. (...) Latvijoje yra krizė, „Playboy“ neleidžiamas. Čia dar toks pakabintas didelis klausimas“, – DELFI ketvirtadienį sakė žurnalą leidžiančios Latvijos leidyklos „Santa“ antrinės įmonės Lietuvoje „Leidybos namai Santa“ direktorė Jelena Markunė.

Jos teigimu, latviškojo „Playboy“ pasirodymas atidėtas dėl ekonominės situacijos, o licenciją pardavę amerikiečiai dėl jos nevykdymo gali priimti sprendimą ją atimti.

„Dėl ekonominės situacijos ir neaiškumo kilo klausimas, kas bus su bendrove ir su pačiu žurnalu“, – pripažino ji. Tačiau naujas žurnalo numeris jau esą yra „beveik paruoštas“.

DELFI primena, kad pirmasis lietuviškojo „Playboy“ numeris, kurio viršelį papuošė verslininkė Asta Valentaitė-Pinkevičienė, pasirodė lapkritį. 17 tūkst. egzempliorių tiražu leidžiamą žurnalą redaguoja Liudas Dapkus, jam talkina keli etatiniai žurnalistai.

Grėsmė išnykti yra iškilusi ir tos pačios leidyklos leidžiamam žurnalui „Shape“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją