"Karo šiandien ieškota daugiausia, aplenktos tokios nuolatinės patraukliausios temos, kaip seksas, Britney Spears (Britni Spyrs)ir kelionės", - sakė ji.

"Freeserve" tarnyba, turinti apie 2,6 milijono klientų, kasdien nustato populiariausias temas, stebi, kaip keičiasi interneto mados. Seksas bene ilgiausiai dominavo internete.

Amerikoje Irakas iš lankomiausių "Yahoo Buzz Index" puslapių išstūmė muzikos grupę "Dixie Chicks". JAV popžvaigždės "Dixie Chicks" nusmuko į trečią vietą. Pirmoje vietoje - Irakas, antroje - repo stiliaus grupė "50 Cent".

"Dixie Chicks" lig šiol pirmaudavo savo dainomis, įskaitant ir "Travelin Soldier", bet jų gerbėjų sumažėjo, kai grupė sukritikavo JAV prezidentą George'ą W.Bushą (Džordžą Bušą) dėl karo su Iraku planų.

Teksaso trio buvo smerkiama visoje šalyje, deginami, daužomi jų kompaktiniai diskai; po to dėmesys internete nukrypo į kitas grupes.

Beje, trečiadienį, kol Bagdadas dar nebuvo bombarduotas, Irako tema "Yahoo Index" temų sąraše buvo tik penktoje vietoje.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją