Pirmadieniais 19.10 val. žiūrovų dėmesio lauks tiriamosios žurnalistikos laida „Lietuvos Žinių“ tyrimas“, vedama Vitaliaus Zaikausko. Laidą pagal aktualias ir sensacingas dienraščio temas rengia žurnalistų komanda, atskilusi nuo „Paskutinės instancijos“ kūrybinės grupės.

Pirmadieniais 20.25 val. – nauja savaitinė pokalbių laida „Svarbus pokalbis“. Apžvalgininkė Jurga Tvaskienė studijoje kalbins aukščiausius valstybės pareigūnus, kurių sprendimai ir veikla turi įtakos kiekvieno iš mūsų gyvenimui. Kaip skelbiama BTV pranešime spaudai, „Svarbus pokalbis“ bandys išsiaiškinti, kas lemia valstybės vadovų sprendimus, kokias pasekmes jie gali atnešti šaliai ir jos žmonėms, kas atsakys už nepavykusius sumanymus.

Antradieniais 19.10 val. - po ketverių metų pertraukos į BTV sugrįžęs jos senbuvis Henrikas Vaitiekūnas su geros nuotaikos žurnalu „To dar nebuvo...“. Kaip sako pats H. Vaitiekūnas, tai jau šešiolikta jo rengiama autorinė laida, tačiau to dar tikrai nebuvo. Opios ar net skaudžios temos laidoje bus gvildenamos su optimizmo gaidele. O kalbama bus ne apie tai, kas jau įvyko, bet apie tai, kas mūsų laukia artimiausiu metu - aktualijos, įdomybės, patarimai ir, žinoma, 5 minutės politikos.

Trečiadieniais 19.10 val. – į naują laiką persikėlęs ir atsinaujinęs gyvenimo būdo ir stiliaus žurnalas „Stilinga!” su Kęstu Rimdžiumi.

Ketvirtadieniais 20.50 val. tiesioginiame eteryje iš BTV studijos – Arno Klivečkos vedama „Sąmokslo teorija“. Taip pat po ketverių metų pertraukos į BTV sugrįžtantis laidos vedėjas žada aštrias diskusijas, aktualias temas, politikų planų ir sąmokslų išaiškinimą.

Į patogesnį žiūrovams laiką, sekmadieniais 13.30 val., perkeliama laida „Tarp miesto ir kaimo“, vedama Vilmos Čereškienės. O kas antrą sekmadienį 16.00 val. bus rodoma Algimantos Žukauskienės vedama laida apie miškus „Girių horizontai“ (pirmoji laida – vasario 15 d.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją