Į situacijų komediją, kurios viena dalių pasakos apie keistuolių šeimynėlės nuotykius Anglijoje, Joanne Kathleen Rowling (Džoan Ketlyn Rouling) šiek tiek magijos įneš suvaidindama pati save.

"Galiu patvirtinti, kad ji "Simpsonams" įkalbėjo kelis sakinius už kadro", - sakė atstovė.

Minėtoje serijoje J.K.Rowling susitiks su alų maukiančiu Homeru Simpsonu ir jo šeimynėle, kurie Anglijoje ieško seneliui Simpsonui karo metais į akį kritusios merginos.

"Ties knygynu Simpsonai susiduria su J.K. Rowling ir pasišneka apie Harį Poterį", - bulvariniam laikraščiui "The Sun" sakė kultinio animacinio serialo vykdantysis prodiuseris Donas Payne'as (Donas Peinas).

Pasak laikraščio, šioje serijoje pasirodys ir "Žiedų valdovo" (Lord of the Rings) žvaigždė seras Ianas McKellenas (Janas Makelenas).

Šeimynėlė traukia pasižiūrėti, kaip jis vaidina Williamo Shakespeare'o (Viljamo Šekspyro) pjesėje "Makbetas", bet nepaiso gerai žinomo teatralų prietaro garsiai neminėti šios tragedijos pavadinimo ir pridaro aktoriui daug bėdos.

Viskas baigiasi tuo, kad iš pradžių ant aktoriaus užvirsta pastoliai, o paskui į jį trenkia žaibas.

J.K.Rowling, kurios knygos apie Harį Poterį milijoniniais tiražais pardavinėjamos visame pasaulyje, prisijungė prie daugybės pramogų pasaulio žvaigždžių, pradedant Paulu McCartney (Polu Makartniu) ir baigiant Dustinu Hoffmanu (Dastinu Hofmanu), kurie šiam šou irgi buvo įrašę savo balsą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją