Lapkričio 17 d. su „Leo LT” darbo sutartį nutraukė du mėnesius bendrovėje korporatyvinių reikalų vadovu dirbęs Artūras Jonkus.

„Darbą nacionalinius šalies energetikos projektus plėtojančioje bendrovėje vertinu kaip išskirtinę galimybę panaudoti įgytas žinias ir patirtį. Koordinuosiu „Leo LT“ komunikaciją įgyvendinant naujos atominės elektrinės ir energetikos sistemų jungčių, socialinės atsakomybės projektus“, - teigė A. Mažeikaitė.

Lapkričio viduryje komunikacijos vadovų magistro laipsnį (Executive MSc in Communications Management) Lugano universitete Šveicarijoje įgijusi specialistė studijų metu taip pat konsultavo Olandijos koncerną DSM korporacinės komunikacijos klausimais.

1996 metais A. Mažeikaitė laimėjo Didžiosios Britanijos vyriausybės stipendiją ir įgijo verslo magistro laipsnį (MBA) šios šalies Durhamo universiteto Verslo mokykloje. Ji taip pat yra baigusi Ekonominės analizės studijas Vilniaus universitete 1993 metais.

Profesinę veiklą ji pradėjo kaip konsultantė Ekonomikos tyrimų centre, vėliau dirbo vyresniąja konsultante tarptautinėje mokesčių ir audito paslaugų bendrovėje „PricewaterhouseCoopers“ bei buvo atsakinga už bendrovės rinkodarą ir komunikaciją. Nuo 2001 iki 2005 metų A.Mažeikaitė vadovavo „Bitės“ grupės Komunikacijos departamentui Lietuvoje, o nuo 2005 iki 2007 metų - ir Latvijoje.

A.Mažeikaitė yra Tarptautinės verslo komunikacijos specialistų asociacijos (International Association of Business Communicators) ir Tarptautinio marketingo instituto (Chartered Intitute of Marketing) narė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją