“Dviračio televizijos” kūrėjai kruopščiai slepia būsimąjį renginio scenarijų.

Vienas iš “Dviračio televizijos” kūrėjų Haroldas Mackevičius tepasakė, kad “numatyta, jog vakare koncertuos Jaunimo teatro namų muzikavimo grupė. Žiūrovams bus priminti personažai, kuriuos aktorė sukūrė LNK televizijos humoro laidoje “Dviračio televizija. Aktorę jubiliejinio penkiasdešimtmečio proga sveikins “Dviračio televizijos” personažai. Taip pat numatyti įvairių kūrybinių grupių sveikinimai”.

Dar pavyko sužinoti, kad K.Kazlauskaitė dainuos su aktoriumi Vladu Bagdonu. Vienas kūrinių – “Baltas lino gyvenimas”. Dviratininkai žada skaityti odę Kristinai Kazlauskaitei. Grieš čigonų ansamblis. Pasak gandų, turėtų dalyvauti legendinis režisierės D.Tamulevičiūtės aktorių dešimtukas.

Jaunimo teatro aktorė Kristina Kazlauskaitė su dviratininkų kompanija dirba jau šešti metai, iki šiol ji sukūrė tris dešimtis įvairių personažų. Iš pirmųjų ypatingai mylimų – panelė mokytoja, Zita iš Mažeikių. Vasarį aktorė švenčia savo penkiasdešimtmetį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)