"Apie permainas televizijoje NTV buvo kalbėta daug, taip pat ir apie laidą "Anądien". Mes paaiškinome - tai kelias į kompanijos sugriuvimą, ir pateikėme argumentų. Galiausiai pagrindinio akcininko pagrindinis valdytojas pažymėjo, kad akcininkai turi visas teises, taip pat teisę klysti, ir savo sprendimo neketina keisti. Tai yra dėl principo pasiryžę veikti net savo nenaudai", - sakė paskutinėje laidoje L.Parfionovas.

Jis taip pat pridūrė, jog "iš karto išeiti neįmanoma, nes liko kiti neužbaigti projektai: "Šalis ir pasaulis", "Rusijos imperija". Mes atiduodame skolas kompanijai ir jos akcininkams.

Anksčiau NTV spaudos tarnyba pranešė, kad "laidos autorius ir vedėjas Leonidas Parfionovas išėjo trims mėnesiams kūrybinių atostogų. Taip pat poilsiaus ir Parfionovo kūrybinė grupė, nors kai kurie jos darbuotojai tęs darbą kituose projektuose".

Radijo stočiai "Echo Moskvy" L.Parfionovas sakė, jog "susidariusiomis sąlygomis neįmanoma rengti laidos "Anądien". Jis neatmetė galimybės, kad po atostogų nei jis, nei laida nebesugrįš į NTV. Jis pats ketina dirbti kuriame nors kitame televizijos kanale.

Tuo tarpu NTV laikinasis generalinis direktorius Nikolajus Senkevičius viliasi, kad po atostogų L.Parfionovas tęs darbą televizijos kanale.

"Džiaugiuosi, kad situacija nesirutulioja pagal kraštutinį variantą. Esu įsitikinęs, kad po atostogų Leonidas toliau dirbs kanale. Bent jau aš to tikiuosi ir esu pasiryžęs visokeriopai tam padėti", - pareiškė N.Senkevičius interviu laikraščiui "Russkaja gazeta" šeštadienį.

Anksčiau NTV valdyba, į kurią įeina ir L.Parfionovas, pareiškė savo nepasitikėjimą ką tik akcininkų paskirtu į televizijos kanalo laikinojo generalinio direktoriaus postą Nikolajumi Senkevičiumi "dėl jo nekompetentingumo".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją