Drauge ji pažymėjo, kad L.Parfionovas per atostogas užbaigs kai kuriuos savo projektus - filmą "Rusijos imperija", taip pat baigs rengti savo naują laidą "Šalis ir pasaulis", kuri televizijoje NTV pirmą kartą bus parodyta vasario 10 dieną.

Radijo stočiai "Echo Moskvy" L.Parfionovas sakė, jog "susidariusiomis sąlygomis neįmanoma rengti laidos "Anądien". Jis neatmetė galimybės, kad po atostogų nei jis, nei laida nebesugrįš į NTV. Jis pats ketina dirbti kuriame nors kitame televizijos kanale.

L.Parfionovas pažymėjo, jog ir dabar nesutinka, kad NTV generaliniu direktoriumi būtų Nikolajus Senkevičius, ir suprato, kad situacija televizijos NTV kanale nepasikeis.

Anksčiau NTV valdybą, į kurią įeina ir L.Porfionovas, pareiškė savo nepasitikėjimą ką tik akcininkų paskirtu televizijos kanalo laikinuoju generaliniu direktoriumi N.Senkevičiumi ir pirmuoju jo pavaduotoju Aleksejumi Zemskiu dėl "jų nekompetentingumo".

Kita valdybos narė NTV informacijos laidų vyriausioji redaktorė Tatjana Mitkova sprendimo dėl savo ateities dar nepriėmė. "Sulauksiu, kompanijos direktorių tarybos sprendimo, tada žiūrėsiu", - sakė T.Mitkova interviu savaitraščiui "Gazeta", išspausdintame penktadienį

Savo ruožtu "Gazprom-media" generalinis direktorius Aleksandras Dybalis pareiškė apgailestavimą, kad tris mėnesius nebus laidos "Anądien", kurios autorius ir vedėjas L.Parfionovas išėjo kūrybinių atostogų.

"Be abejo, tai kad nebus laidos "Anądien" atsilieps NTV populiarumui sekmadienio vakarais. Bet aš gerbiu Parfionovo sprendimą ir tikiuosi, kad po atostogų laida vėl bus rengiama. Aš jau ne kartą pareiškiau, jog, mano nuomone, Parfionovas yra vienas geriausių Rusijos televizijos vedėjų ir prodiuserių", - sakė penktadienį A.Dybalis.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją