Nauja "euronews" strategija siekiama unikaliai išsiskirti iš televizijos naujienų kanalų:

- nėra studijos ir žinių pranešėjo – išskirtinis ir akimirksniu atpažįstamas stilius;

- europietiškas ir tuo pačiu išsiskiriantis požiūris į pasaulį;

- daugiakalbiškumas – 2008 metais žinios bus pradėtos transliuoti aštuntąja kalba - arabų kalba; - redagavimo politika – pateikiama tik tiksli ir patikrinta informacija.

TV kanalas, kuris yra transliuojamas per palydovinę, kabelinę ir internetinę televiziją (IPTV), avialinijų lėktuvuose, geležinkelių stotyse, pristato savo naują ir patrauklesnį savo įvaizdį ir pristato keletą trumpesnių ir išraiškingesnių programų pavadinimų.

Du „euronews“ mobilūs kanalai buvo tobulinami iki birželio 4 d.: „euronews pda“ ir „euronews mobile“ (mobilioji telefonija).

TV naujienų kanalas "euronews" veikia nuo 1993 metų. Šis tarptautinis naujienų kanalas yra transliuojamas visame pasaulyje ir yra rinkos lyderis vertinant pagal auditorijos dydį bei jos paplitimą Europoje, nepaisant didelės konkurencijos kontinento rinkoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją