Raseiniškiui atiteko beveik 100 tūkstančių litų vertės naujintelaitis automobilis BMW. Tik laimėjęs Nerijus žadėjo “per Raseinius prasinešt su bimbalu rankose”. Frazę “kaip būtų gerai prasinešt su bimbalu rankose” jis pasakė ir atėjęs į čempionato atranką.

Antrąją vietą užėmė Audrius Cinkutis iš Šiaulių, trečiąją – Gytis Balčiūnas iš Vilniaus.

I Lietuvos anekdotų čempionato finale dalyvavo 15 anekdotų pasakotojų. Kas laimės, lėmė žiūrovų skambučiai ir teisėjų kolegijos nuomonė. Teisėjai galėjo skirti nuo 100 iki 500 taškų patikusiam pasakotojui, tie taškui buvo priskaičiuoti prie žiūrovų skambučių skaičiaus. Teisėjų kolegiją sudarė Vaiva Mainelytė, Juozas Zavaliauskas, Arūnas Storpirštis, Ezopas ir Raimundas Bingelis. Teisėjai vertino ne pačius anekdotus, o taip, kaip jie papasakoti.

Renginio transliacija truko dvi valandas. Iš pradžių visi dalyviai prisistatė ir tada buvo įjungtas balsavimas telefonu. Kiekvienas dalyvis anekdotams pasakoti gavo po dvi minutes, vieni spėjo per tą laiką papasakoti du, kiti – septynis anekdotus.

Jau po naujųjų metų bus rengiamas II Lietuvos anekdotų čempionato finalas. Jame vėl bus lošiamas automobilis. Dalyvauti galės ir I – ojo superfinalo dalyviai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)