Pagrindinį žaidimo prizą finalo dalyviai išsirinko burtų keliu. Jiems buvo pateiktos trys uždarytos dėžutės – vienoje jų buvo 30 tūkst, litų, antroje 15 tūkst. litų, o trečioje vos vienas litas. “Akvanautai” pasirinko po vieną dėžutę – D.Butkutei burtai lėmė 30 tūkstančių litų pagrindinį prizą. Stano pergalės atveju būtų laimėjęs 15 tūkstančių litų.

Tiesioginės TV-3 transliacijos metu stikliniame name apsilankė beveik visi jame gyvenę “akvanautai”. Dauguma jų linkėjo pergalės D. Butkutei, kuriai dalyvavimas “Akvariume-2” tapo sėkmingu sugrįžimu į šou pasaulį ir popmuzikos sceną.

Pergalę atlikėjai nulėmė televizijos žiūrovų balsai. Prieš dainininką Stano balsavo 19102 realybės šou žiūrovai, prieš D.Butkutę 15 271 žiūrovas.

Iš viso per realybės šou transliacijos laiką stikliniame name gyveno 10 visuomenėje gerai žinomų ir populiarių žmonių - dainininkė Daina Bilevičiūtė, dailininkas Marius Abramavičius, televizijos laidos vedėja Jolita Višinskytė, muzikantas Tomas Krivickas “Psichas”, atlikėja Džordana Butkutė, grupės “Delfinai” vokalistas Stano, dainininkė Rūta Lukoševičiūtė, atlikėja Gintarė Karaliūnaitė, atlikėjas Alanas Chošnau, manekenė Meda Jonaitytė-Kaminskienė.

Realybės šou “Akvariumas-2” labiausiai pagarsėjo skandalinga, prieštaringų vertinimų įvairiuose visuomenės sluoksniuose susilaukusia sekso scena. Projekto transliacijos metu lapkričio viduryje buvo parodyti antklode užsikloję Psichas ir Jolita, iš kurių judesių ir dejonių žiūrovai galėjo susidaryti įspūdį, jog jaunuoliai mylisi.

Žurnalistų ir leidėjų etikos komisijos nuomone, per TV realybės šou pademonstruotas lytinis aktas nebuvo pornografija ar erotika.

Realybės šou “Akvariumas-2”, kaip ir jo pirmtakas, buvo transliuojamas iš stiklinio namo, stovinčio šalia prekybos ir pramogų centro "Akropolis".

Realybės šou vedė Giedrius Masalskis. Projektą kūrė prodiuserių firma "Intervizija".

Anot "VL Vakaro žinių", pasibaigus tiesioginei TV3 televizijos transliacijai, prie prekybos ir pramogų centro "Akropolis" esantis stiklinis namas visiškai ištuštėjo. Kadangi vakar vakare "Akvariume" buvo numatytas "akvanautų" ir realybės šou rėmėjų vakarėlis, Kaune gyvenanti dainininkė Džordana su savo draugu Sergėjumi nusprendė nakvoti pas "akvanautę" Rūtą.

"VL Vakaro žinios" išsiaiškino, jog Džordana realybės šou kūrėjų paprašė dar vieną dieną pagyventi "Akvariume". Pasak "VL Vakaro žinios" šaltinių, rengėjai leido Džordanai ir artimam jos draugui Sergėjui vėl įsikurti stikliniame name ir naudotis visais jame esančiais patogumais, valgiais ir gėrimais.

"Intervizijos" vadovas Andrius Serva "VL Vakaro žinios" atskleidė, jog trečiojo "Akvariumo" televizijos žiūrovai nebeišvys. Tačiau jau vasarį prodiuserinė kompanija televizijos žiūrovams pristatys naują šou.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją