Nuo šeštadienio atsinaujinusį „Ežio“ logotipą papildys MTV ženklas. Pasikeitusį įvaizdį atspindės ir naujas paslaugos šūkis - „gazuotas gazuotas“, reiškiantis nežabotą energiją ir plačius užmojus, kuriuos nori ir gali įgyvendinti jaunas bei smalsus žmogus. Kartu su MTV, „Ežys“ kurs renginius ir projektus, kuriuose jaunimas galės dalyvauti ir taip praplėsti savo patirties ir pojūčių ribas.

Stiprindamas pozicijas mobiliojo turinio srityje, „Ežys“ vartotojams pasiūlys mobiliųjų pramogų spektrą. Jau dabar mobiliojoje svetainėje wap.ezys.lt veikia JAVA žaidimų parduotuvė, greitai planuojama atidaryti muzikos parduotuvę, atsiras naujo ir originalaus mobiliojo telefono turinio (melodijų, vaizdo klipų, animacijų), kurį „Ežio“ vartotojai galės tiek nusipirkti, tiek atsisiųsti į savo telefonus nemokamai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją