V.Žukauskaitės planai dalyvauti gražiausios kalinės rinkimuose žlugo todėl, kad ji buvo išvežta į Radviliškio rajono policijos komisariatą tardymo veiksmams atlikti.

Kaip BNS pasakojo Radviliškio rajono policijos komisariato vadovo pavaduotojas Gintautas Šarauskas, Viktorija prieš metus buvo nuteista už vagystę, bausmę atidedant 2 metams.

"Tačiau šių metų balandžio mėnesį vėl nusikalto - savo grožiu "apsvaigino" vyriškį ir iš jo pavogė 800 eurų, todėl ir buvo pasodinta į koloniją 2 metams 3 mėnesiams", - spalvingą 17-metės biografiją dėstė policininkas.

Radviliškyje atliekami tardymo veiksmai dėl šio nusikaltimo.

Pasak jo, Radviliškyje visi policininkai "žavėjosi merginos grožiu".

"Viktorija labai graži. Policininkai eilėse stovėdavo pasižiūrėti, kai ji į apklausas atvykdavo. Radviliškio policija už ją serga", - sakė G.Šarauskas.

Kaip BNS teigė konkurso sumanytojas, TV laidų vedėjas Artūras Valinskas, mergina konkurse nedalyvaus todėl, kad tris savaites nebuvo repeticijose.

"Moterys konkursui repetavo tris savaites, o Viktorijos nebuvo. Konkurse ji nedalyvaus, nebent stebuklus pradėtų demonstruoti", - sakė A.Valinskas.

Konkurse "Mis nelaisvė" dalyvaujančios 7 Panevėžio kolonijos kalinės buvo atrinktos iš 39 pretendenčių. Vyriausiai kandidatei į "Mis nelaisvė" titulą - 31-eri, jauniausiai - 19. Konkurso dalyvės buvo atrinktos pagal išvaizdą, mokėjimą bendrauti, talentus.

Kalinių "Mis foto" bus įvardyta per "Mis nelaisvė" finalą.

Per konkursą, pasak A.Valinsko, kalinės prisistatys, demonstruos savo talentus ir eleganciją, pasirodys su maudymosi kostiumėliais ir vestuvinėmis suknelėmis.

Konkurso "Mis nelaisvė" nugalėtoja gaus piniginį prizą bei sidabro karūną, tačiau apdovanojimas bus įteiktas tik laureatei išėjus į laisvę. Visas prizų fondas - 10 tūkst. litų.

Vertinimo komisiją, kuri ir išrinks gražiausią kalinę, sudarys 5 asmenys, vienas iš jų - Seimo Teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininkas Aloyzas Sakalas.

Etikos sumetimais žiniasklaidai nebuvo pateikta informacija, už kokius nusikaltimus laisvę prarado konkurso "Mis nelaisvė" dalyvės.

Pasak rengėjų, konkursas vyks pagal visas laisvės atėmimo vietose galiojančias taisykles, nebus nusižengta kolonijos režimui, todėl tradicinę nugalėtojos šampano taurę pakeis nealkoholiniai gėrimai.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją