Kaip teigiama „Teo” pranešime, šiuo metu videonuomoje galima pasirinkti iš daugiau nei 100 filmų – dramų, komedijų, juostų šeimai, veiksmo, siaubo ir filmų suaugusiems. Užsisakyti filmą bus galima tik įvedus klientui suteiktą keturių skaitmenų (PIN) kodą.

Filmų sąrašą ketinama nuolat pildyti klientams pateikiant ir dokumentinių filmų bei televizijos serialų. Užsisakius filmą, jį galima peržiūrėti per 24 valandas, o peržiūros kaina sieks 5–10 litų. Filmų pasirinkimą klientams palengvins pateikiamas detalus filmo aprašymas ir jo anonsas (angl. trailer). Taip pat bus galima keisti filmo įgarsinimo kalbą, jį sustabdyti ar pagreitinti vaizdą.

Šiuo metu „Teo” turi maždaug 15 tūkst. skaitmeninės televizijos „Gala” paslaugos klientų. Pusė iš jų naudojasi galimybe užsisakyti papildomus kanalų paketus, trečdalis naudojasi virtualiu kino teatru, dešimtadalis žaidžia žaidimus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją