Pasak pranešimo spaudai, artimiausiu metu čia startuos ir naujos originalios laidos. “Jau greitai planuojame paleisti į eterį kasdienes “Baltic New Music Chart” laidas. Žiūrovai galės susipažinti ne tik su Lietuvos, bet ir su talentingomis Latvijos bei Estijos, gyvai grojančiomis, bet dar neišgarsėjusiomis muzikinėmis grupėmis“, - sakė A. Motiekaitis.

Per kanalą „Liuks!” žiūrovai išvys geriausius koncertus, vykusius Palangos vasaros estradoje, radijo stoties “Lietus” muzikines fiestas, teminius “Kelio į žvaigždes” koncertus. Kanale bus ir nostalgiškų, retrospektyvinių koncertų, tokių kaip „Nidos“ festivalio, tikro garso „Foje“, „Dviračio šou dešimtmečio“.

Kol kas skaitmeninę televiziją gali matyti nedaug žmonių. Didėjant auditorijai, kanalas vystysis, plėsis, bus į jį daugiau investuojama.

Skaitmeninį kanalą „Liuks!” kol kas gali matyti penkių didžiųjų miestų ir jų apskričių gyventojai. Nuo 2010 metų skaitmeninė televizija apims 95 procentus Lietuvos teritorijos.

Skaitmeninei televizijai žiūrėti reikia MPEG-4 DVB-T imtuvo, integruoto į televizorių arba atskiro imtuvo priedėlio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją