LRA valdybos pirmininko ir bendrovės „Actual City Media“ vadovo Tomo Puko teigimu, naujai kuriama asociacija sieks atstovauti lauko reklamos agentūras kuriant ar koreguojant įstatyminę bazę, reglamentuojančią reklamos bendrovių veiklą, teiks teisės aktus, susijusius su lauko reklamos paslaugų teikimu bei rengs projektus.

Asociacija planuoja sukurti specialią arbitražo komisiją, į kurią būtų įtraukti kompetentingi ekspertai. Jos vaidmuo būtų vertinti problemines situacijas bei siūlyti sprendimus įvairioms problemoms ir tarpusavio ginčams spręsti.

Vieno iš asociacijos steigėjo, lauko reklamos agentūros "ETN Baltic" vadovo Ruslano Satikovo teigimu, lauko reklama yra glaudžiai susijusi su miesto architektūra, todėl asociacijos nariais yra pakviesti tapti ir šalies architektai bei kiti atsakingi asmenys, susiję su lauko reklamos industrija.

„Manome, kad lauko reklama yra savotiška architektūra, tad šių profesionalų pagalba neabejotinai yra būtina sėkmingai industrijos plėtrai“, - sako R. Satikovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją