Buvusi laidos „Šeštadienio rytas“ redaktorė, pastaraisiais metais dirbusi laidoje „Henrikas Vaitiekūnas. Būna ir geriau...“, nusprendė šiek tiek pakeisti savo darbo pobūdį ir pasirodyti visame gražume televizoriaus ekrane. Ž. Vaškytės kolegos ir bičiuliai tvirtina, kad į trečią dešimtį įžengusi moteris tikrai gali didžiuotis įspūdinga išvaizda.

„Ji žaviai atrodo ir puikiai jaučiasi prieš kamerą“, - naująja vedėja džiaugėsi M. Naudžius. Sausio pabaigoje ilgametis laidos vedėjas DELFI yra sakęs , kad pamainai ieško gero, patikimo, įdomaus, gražaus žmogaus.

„Iš visų kandidatų ji pasirodė profesionaliausia ir tinkamiausia“, - sakė laidos vedėjas ir prodiuseris M. Naudžius. – Jos aukštas žurnalistinis profesionalumas ir asmeninis žavesys. Tai pagrindiniai dalykai, nulėmę jos pasirinkimą“.

M. Naudžius pabrėžė, kad svarbiausias kriterijus buvo kandidatų žurnalistinis pasirengimas, o laidos vedėjo lytis nebuvo sureikšminama. „Manau, kad moterims labai patinka apkalbėti kitas moteris, todėl žiūrovės turės peno ją išnagrinėti, išnarstyti po kaulelį“, - dėstė pašnekovas.

Laidos vedėjas spėja, kad Ž. Vaškytei teks atlaikyti didelį žiūrovų spaudimą, kuris taps nemažu išbandymu, tačiau tikisi, kad viskas klostysis sėkmingai. „Galbūt ateityje vedėjų komandą papildysime nauju nariu, jei tik rastume tinkamą kandidatą. Jei būtų dar vienas profesionalas, visiems nuo to būtų tik geriau“, - apie galimas permainas užsiminė M. Naudžius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją