"Dar prieš naujuosius "išnardžiau" visus tinklalapio užkaborius ir svarsčiau, ką galima būtų pakeisti, kaip pagerinti jo išvaizdą ir turinį,"- sako R.Pauliukevičius. "Manyčiau, savaitės užteks, kad įsigilinčiau į organizacinius reikalus, o paskui kibsiu į klaviatūrą".

Su žurnalistika naujasis redaktorius susidūrė prieš daugiau nei 20 metų, kai parašė pirmąją žinutę į tuometinę "Komjaunimo tiesą".

R.Pauliukevičius dirbo leidiniuose "Mažoji Lietuva", vėliau "Vakarų Ekspresas", "Skautų Aidas". 1994 m. jis tapo "Klaipėdos" dienraščio Teisėsaugos skyriaus korespondentu, kur dirbo daugiau nei dešimtmetį.

R.Pauliukevičiui teko bendradarbiauti su laikraščiu "Sargyba", jis įėjo į žurnalo "Žvejys ir žuvis" redkolegiją, trumpam net buvo tapęs naujai atgimstančio savaitraščio "Echo Litvy" redaktoriumi.

Kelis semestrus R.Pauliukevičius Klaipėdos universitete dėstė žurnalistinę etiką ir tiriamąją žurnalistiką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją