Įmonės veiklos ir plėtros kryptys nepasikeis – ji ir toliau vystys interneto paslaugų portalų projektus bei leis specializuotus leidinius, sakoma bendrovės pranešime spaudai. Kontrakto sąlygos ir kaina neviešinami.

„Nemažos ambicijos Lietuvos rinkoje ir didžiulė „Schibsted“ patirtis dar labiau sustiprins mūsų pozicijas. Tikimės ateityje tapti didžiausia ir plačiausias specializuotų tinklalapių paslaugas teiksiančia įmone Lietuvoje ar net Baltijos šalyse“, - teigė UAB „Plius“ direktorius Dainius Alkinas.

„Schibsted“ yra viena didžiausių media bendrovių Skandinavijoje. Jos veikla yra susijusi su žiniasklaidos produktais laikraščių, televizijos, filmų, leidybos, mobiliųjų paslaugų ir klasifikuotų skelbimų srityse.

Lietuvoje „Schibsted“ priklauso dauguma akcijų didžiausioje šalies žurnalų leidybos įmonėje „Žurnalų leidybos grupė“, kuri leidžia didžiausią Baltijos šalyse žurnalą „Žmonės“ taip pat žurnalus „Laima“, „Edita“, „Ji“, ir kt. „Schibsted Baltics“ priklauso 51 proc. laikraščio „L.T.“ ir 70 proc. laikraščio „15 min.“ akcijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją