„97 proc. apgyvendinimo vietų apsistoti mūsų svetainėje jūsų nurodytomis dienomis nėra galimos“, – skelbia vienas populiariausių nakvynės paieškos portalų „Booking.com“.

Vietų gegužės 22-23 nakčiai nebeturi ir miesto centre esantis „Radisson Blue Hotel Lietuva“, nors kaina – nemenka, ir kitomis datomis už naktį čia prašoma daugiau nei 100 Eur.

Šiuo metu pigiausias koncerto datai dar laisvas sostinėje esantis viešbutis, remiantis „Booking.com“, lankytojams atsieis 164 Eur Karoliniškėse viešbutyje „Green Vilnius Hotel“.

Tai – kaina dviems, tačiau ir į šią kainą įskaičiuotų pusryčių tikėtis neverta, už juos teks mokėti papildomai.

Tolimesnės kainos portale perkopia ir 200 Eur bei kyla iki prabangių numerių už 1 tūkst. Eur.

Kad rinktis nelabai liko iš ko, sako ir „Delfi“ skaitytojai, nakvynes minėtai datai nagrinėję „Airbnb“ platformoje.

Platforma taip pat skelbia, kad šiai datai laisvų variantų liko nedaug.

Centrinėje Vilniaus dalyje butas gali atsieiti beveik 300 Eur, o už prašmatnesnį variantą tekti pakloti ir 500 ar 700 Eur už naktį.

Redakcija primena, kad į grupės „Rammstein“ koncertą Vingio parke buvo išparduoti visi bilietai.

Tai pirmas kartas šalies istorijoje, kai į didžiausioje koncertinėje erdvėje po atviru dangumi vyksiantį pasirodymą žiūrovai iššlavė visus bilietus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją