Laimingasis bilietas, žaidėjui atnešęs lygiai 1 mln. eurų, pirktas balandžio 8-osios rytą, parduotuvėje „Iki“, esančioje Aukštadvario pl. 28A, Trakuose.

„Labai džiugu, jog žaidėjų, laimėjusių milijonus, sveikinimas tampa jau bene kiekvieno mėnesio rutina. O dar smagiau, kad šįkart milijonieriumi lietuvį pavertė būtent lietuviška, jau 26-uosius metus mininti loterija, – sako „Teleloto“ organizuojančios įmonės „Olifėja“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Donatas Kazlauskas. – Su nekantrumu laukiame, kada galėsime paspausti ranką 64-ajam „Teleloto“ milijonieriui. Tad tikrinkite savo bilietus ir paraginkite tai padaryti savo artimuosius bei pažįstamus.“

„Olifėja“ laimėtoją kviečia pirmiausia susisiekti telefonu +370 5 275 17 51. Po to jo bus prašoma atvykti į loterijos atstovybę ir pristatyti laimingąjį bilietą.

Vien per šiuos metus loterijos milijonieriais pavertė jau net tris lietuvius. Sausio mėnesį vilnietis „Eurojackpot“ žaidėjas susižėrė visų laikų Baltijos šalių rekordinį laimėjimą – daugiau nei 24 mln. eurų. Kovą sėkmė aplankė uteniškę – moteris „Vikinglotto“ žaidime laimėjo 5,8 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją