Vis dėlto, pasak bendrovės, tai buvo visai ne akcija, o techninė klaida, kurios padariniai šiuo metu vertinami.

„Didžiojoje dalyje „Circle K Lietuva“ degalinių šią naktį buvo įsivėlusi techninė klaida degalų kainų peržiūros procese. Dėl šios priežasties benzino kaina vienu metu siekė vos 2 euro centus“, – „Delfi“ atsiųstame komentare sakė „Circle K Lietuvos“ Degalų kategorijos vadovas Rokas Laurinavičius.

Jis pažymėjo, kad nakties metu degalų pardavimų mastas nėra didelis, o veiksmų buvo imtasi per 10 minučių, prekyba atnaujinta per mažiau nei valandą.

„Ši techninė klaida yra mūsų atsakomybė, todėl jos padarinius priimame kaip mūsų pačių nuostolius. Galime tik pasidžiaugti tuo metu benzino užsipylusiais mūsų klientais, kuriuos išties maloniai nustebinome“, – sakė „Circle K Lietuvos“ atstovas.

„Visgi, artimiausiu metu tokių akcijų kartoti neplanuojame“, – juokais pridūrė jis.

Vartotojai internete taip pat juokavo: vieni ketino įsigyti 20 cisternų benzino, kiti jau ruošėsi keliauti į degalinę užsipirkti pigaus benzino, nors patys vairuoja „dyzelį“.

Tinklas šiuo metu dar tikslina, kiek per minėtą valandą litrų benzino buvo įsipilta ir kiek vairuotojų įsigijo benzino už keliasdešimt kartų mažesnę kainą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)