Kaip skelbiama kompanijos pranešime, viešbučio „Marriott“ statybos Palangoje prasidės po kelių mėnesių. Tikimasi, kad naujo viešbučio atsiradimas kurortą kilstelės į dar aukštesnį turizmo bei sveikatinimo paslaugų kokybės lygį bei padidins kurorto žinomumą pasaulyje.

Palanga viešbučio „Marriott“ statyboms buvo pasirinkta dėl plačiai žinomos labai gražios gamtos ir aukšto lygio sveikatinimo paslaugų.

Pasak viešbučių tinklų operatoriaus „Belvar“ kompanijos vadovo Madso Jacobseno, naujo viešbučio statybomis bus siekiama prisidėti prie Palangos kurorto stiprinimo bei plėtros ne tik aktyviojo kurortinio sezono metu.

„Nėra jokių abejonių, kad miestas kaip smagi poilsio vieta turistus traukia vasarą, tačiau siūlydami konferencijų bei sveikatinimo paslaugas mes siekiame būti įdomūs lankytojams visus metus“, - teigė M. Jacobsenas.

Pagal pranešimą, viešbutis bus statomas netoli Palangos paplūdimio. Jame bus teikiamos itin aukštos kokybės sveikatinimo paslaugos, užtikrintas itin aukšto lygio aptarnavimas, tiekiamas kokybiškas maistas. Viešbutyje taip pat veiks talpi konferencijų salė.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)