Sveikindamas šį visuomenės pastabumą, prekybos tinklas „Iki“ pristatė išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams skirtą programėlę, kuriame vartotojai ras visas „Iki“ parduotuvėse parduodamų prekių kainas, rašoma pranešime spaudai.

Programėlės naudotojai galės bet kada jas pasitikrinti telefono ekrane, kur jie bebūtų. Pasak pranešimo, naujovė padės apsipirkti ne tik patogiai, bet ir išmaniai: programėlėje galima susidaryti pirkinių sąrašą, rasti informacijos apie prekybos tinkle skelbiamas akcijas ir nuolaidas, taip pat ir kitų, kasdienį apsipirkimą palengvinančių funkcijų.

„Nors šiandien visuose prekybos tinkluose kainų lygis yra panašus, dažnai pirkėjai renkasi, kur apsipirkti įvertinę pateikiamą informaciją apie nedidelės asortimento dalies kainas. Žinodami, kad mūsų pirkėjui svarbus kur kas gausesnis kokybiškų ir šviežių produktų pasirinkimas, norime suteikti galimybę kaskart skaidriai įvertinti būsimą apsipirkimą. Išmaniąja programėle žengiame į naują kokybinį lygį ir geras kainas susiejame su individualiais mūsų pirkėjų poreikiais – nuo asmeninio prekės krepšelio sudėliojimo iki receptų pagal įsigytus produktus“, – pranešime spaudai sako „Iki“ viešųjų ryšių vadovė Berta Čaikauskaitė.

Įsidiegę programėlę, prekybos tinklo klientai galės pasinaudoti prekių katalogu ir iš anksto susiplanuoti pirkinių krepšelį. Programėlės kūrėjai neabejoja, kad taip bus taupomas ne tik laikas, bet ir pinigai: aktyvavus programėlę, pirkinių sąrašas prieš akis bus viso apsipirkimo metu.

Namuose programėlė turėtų tapti naudingu pagalbininku virtuvėje – joje skirtingiems skoniams pateikiami įvairūs receptai, iš kurių bus galima pasisemti idėjų vakarienei ar desertui.

Taip pat mobiliojoje programėlėje yra žemėlapis, kuriame pažymėtos arčiausiai pirkėjo buvimo vietos esančios IKI parduotuvės.

Ieškantys pasiūlymų ir nuolaidų pirmieji apie jas sužinos naudodami mobiliąją programėlę. Čia pagal pasirinktas prekių kategorijas yra skelbiamos akcijos bei nuolaidos, kurios operatyviai atnaujinamos, kad pirkėjai būtų laiku informuojami apie pasikeitimus. Maža to – su programėle galima skaityti prekybos tinklo leidinius išmaniai. Aktyvavus programėlę telefonu bus galima skenuoti leidiniuose esančius QR kodus, kurie nukreips telefono naršyklę į tinklalapį su papildoma naudinga informacija apie produktus ir prekes.

Programėlė veikia „Android OS“ ir „iOS“ aplinkose. Į išmanųjį telefoną ją galima parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)