Kaip jau rašė portalas DELFI, pirmąją parduotuvių atidarymo savaitę bus taikomos nuolaidos bananams. Jų kilogramas kainuos 0,66 euro. Iki birželio 6 d. galios akcija ir kiaulienos bei jautienos faršui, kurio 0,5 kg kainuos 0,99 euro (įprastinė kaina – 1,69 euro).

„Pilos“ prekinio ženklo 83 proc. riebumo sviestas (200 g) kainuos 0,55 euro (įprastinė kaina – 0,89 euro). To paties prekės ženklo varškės sūrelis – 0,15 euro (įprastinė kaina – 0,25 euro). “Balino” prekės ženklo valgomieji ledai – 0,19 euro (120 ml), o jų įprastinė kaina bus 0,24 euro.

Salotos „Iceberg“ - 0,49 euro už vienetą, trumpavaisiai agurkai – 0,49 euro/kg, nektarinai – 0,99 euro/kg, obuoliai – 0,39 euro/kg, žiedinio kopūsto vienetas – 0,99 euro, pomidorai su šakelėmis – 0,66 euro/kg.

„Tira dell“ prekės ženklo 800 g plikytų ryžių – 0,59 euro (įprastinė kaina – 0,59 euro), kvietinių kviečių miltų makaronai (500 g) – 0,49 euro (įprastinė kaina – 0,75 euro).

„Lidl“ parduotuvėse bus galima įsigyti ir ne maisto prekių. Skelbiama, kad, pavyzdžiui, plaktuvas kainuos 19,99 euro, virtuvinės svarstyklės – 6,99 euro, trintuvas – 17,99 euro, bespalvis silikonas (310 ml) – 1,99 euro, šlifavimo diskų komplektas (6 dalių) – 4,99 euro, moteriški marškinėliai – 3,99 euro, basutės mergaitėms – 6,99 euro, vonios kilimėlis – 9,99 euro, dušo užuolaida – 5,99 euro.

Daugiau akcijų galite rasti nuotraukų albume.

Primename, kad 15 pirmųjų „Lidl“ parduotuvių atidaromos birželio 2 d., 8 val. ryte.

„Lidl“ planuoja iki metų pabaigos iš viso būti atidaręs daugiau nei 20 parduotuvių visoje Lietuvoje.

„Lidl“ centrinės tarnybos vadovas Marius Kybartas teigė, kad konkrečiai visų parduotuvių, kurios dar šiais metais atsidarys, įvardyti negali, tačiau paminėjo, kad jau yra baigta statyti daugiau parduotuvių nei atsidarys birželio 2 d.

„Dėl tam tikrų priežasčių, įskaitant darbuotojų mokymus, logistikos organizavimą ir kai kuriuos kitus procesus, mes negalime sau leisti atidaryti daugiau nei 15 parduotuvių vienu metu“, - kalbėjo jis.

Vis dėlto M. Kybartas patvirtino, kad parduotuvė Jonavoje, Tauragėje ir kitos parduotuvės, kurios šiuo metu baigiamos statyti, greitu metu bus taip pat atidarytos.

Pasiteiravus, koks kitų metų planas, „Lidl“ atstovas teatsakė: „Mes norime plėstis. O skaičiumi pasakyti negalėčiau“.

„Lidl Lietuva“ generalinis direktorius Radostinas Roussevas Peine’as kalbėjo, kad bendrovės atliktos gyventojų apklausos rodo, kad tik 2 proc. gyventojų nežino šio prekės ženklo parduotuvių tinklo. Pasak jo, 77 proc. mano, kad ateis į naujas parduotuves ir išbandys.

„Žinoma, negalime tikėtis, kad 77 proc. respondentų bus parduotuvėse pirmąją dieną, bet labai didžiuojamės savo koncepcija, kuri efektyviai veikia 26 valstybėse“, - kalbėjo jis.

Paklausus, kokių veiksmų atsidarius „Lidl“ parduotuvėms imsis kiti Lietuvoje veikiantys mažmeninės prekybos tinklai, „Lidl Lietuva“ vadovas atsakė: „Labai prašome suprasti, bet mes nekomentuojame konkurentų veiksmų, o kalbame tik apie save“.

Žurnalistams paklausus apie planuojamas pirmųjų metų pajamas, Radostinas Roussevas Peine’as sakė, kad bendrovė nesitiki trumpalaikiu metu pasiekti pelno.

„Į logistikos centrą investavome apie 40 mln. eurų ir šiemet į parduotuves planuojame 60 mln. eurų investicijas. Tai reiškia, kad mes plečiamės, turėsime daugiau nei 20 parduotuvių atidarytų iki metų pabaigos, todėl tai ilgalaikės investicijos“, - pridėjo jis.

Į klausimus apie strategiją atidaryti parduotuves su labai mažomis kainomis, kurios ateityje gali būti padidintos, vadovas atsakė: „Galiu pasakyti, kad šiuo metu turime labai agresyvius pasiūlymus. Mūsų koncepcija yra išlaikyti gerą kokybę už gerą kainą. Dabar turime labai geras akcijas ir jų bus ir ateityje, bet turime ir įprastines kainas, kurios taip pat bus labai patrauklios“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2355)