13
Kitas

4. Pinigus laikykite priemonę sukurti daugiau dalykų.

1. Nebūkite taip apsėstas pinigų.

Nors tai skamba keistai, perdaug susikoncentravę į pačius pinigus nukreipiate savo dėmesį nuo to, ką turėtumėte daryti, kad augtų ir didėtų jūsų turtas. Tad keiskite požiūrį. Į pinigus žiūrėkite ne kaip į pagrindinį tikslą, bet kaip jūsų teisingos veiklos šalutinį produktą.

2. Pradėkite fiksuoti, kiek žmonių jūs padedate, net jei jūsų pagalba yra labai nežymi.

Itin sėkmingi žmonės yra stebėtinai paslaugūs – finansiškai ir kitais būdais. Jie puikiai supranta kitus žmones ir padeda jiems siekti jų tikslų. Jie žino, kad jų sėkmė priklauso nuo aplink juos esančių žmonių sėkmės. Todėl jie sunkiai dirbta, kad sektųsi kitiems žmonėms: jų darbuotojams, klientams, tiekėjams. Jie puikiai žino, kad tai padės jiems patiems pasiekti sėkmę.

3. Nustokite galvoti, kaip uždirbti milijoną, o galvokite apie tai, kaip aptarnauti milijoną žmonių.

Jeigu turite tik kelis klientus, ir jūsų tikslas yra uždirbti kaip galima daugiau pinigų, jūs stengiatės surasti būdų iš savo klientų ištraukti paskutinį pinigą. Tačiau atradę būdą aptarnauti milijoną žmonių sulauksite didesnės sėkmės. Gandas apie jus plis iš lūpų į lūpas. Tuomet galėsite plėsti savo veiklą, samdyti daugiau žmonių, tobulinti jų įgūdžius ir kurti gerovę. Net nepastebėsite, kaip susikursite verslą, apie kurį net nesvajojote. Ir būtent jūsų klientai ir darbuotojai padės jums tai padaryti.

Raskite būdą aptarnauti milijoną žmonių ir tai darykite tikrai gerai, ir pinigai patys ims jums plaukti į kišenę.

13
Kitas

4. Pinigus laikykite priemonę sukurti daugiau dalykų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)