DELFI skaitytojas pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti prieš naujus metus ir jau šiemet įsigyti „Vikingų loto“ bilietai.

Dar praėjusiais metais už galimybę laimėti didelę sumą pinigų loterijos dalyvis mokėdavo 3 Lt arba 0,87 eur. Dabar toks pat bilietas parduodamas už 1 eur arba 3,45 Lt.

Portalo DELFI kalbintas Robertas taip pat teigė sausio 2 d. rytą pastebėjęs išaugusias bilietų kainas.

„Ryte norėjau pasižiūrėti, ar laimėjau su turėtais bilietais. Pagalvojau: įsigysiu ir dar vieną“, - prisiminė pašnekovas.

Vilnietis kalbėjo, kad kainos didėjimas jo nenustebimo: „Galvojau, kad kažkada turėtų pabrangti. Nes Europoje loterijos bilietai ir kainuoja tai viena ar du eurus“.

Loterijos „Perlo“ atstovai apie loterijos bilietų kainų pokyčius jau kuris laikas informuoja ir savo internetiniame puslapyje.

Nurodoma, kad kiekvieną loteriją euro įvedimas paveiks skirtingai. Tvirtinama, kad loterijos bilietų kainos keičiamos tam, kad už juos būtų paprasčiau atsiskaityti. Taigi, vienų bilietų kainos auga, kitų – mažėja.

Teleloto“ bilietas nuo šių metų sausio 4 d. pabrangs 7 ct ir kainuos 0,6 eur (2,07 Lt).

Laimė laimėti tūkstančius „Vikingų loto“ brangiau kainuos 45 ct ir bilieto kaina sieks 1 eur (3,45 Lt). Aiškinama, kad kainos pokytis susijęs su pertvarkyta prizine struktūra.

„Eurohackpot“ bilieto kaina mažinama 10 ct ir kainuos 2 eur. Loterijos “Jėga“ minimali kaina – 0,5 eur arba 27 ct mažiau nei buvo iki naujų metų (2 Lt).

Teigiama, kad parduotuvėse momentinių loterijų bilietai kainuos nuo 0,2 eur (0,69 Lt) iki į 5 eur (17,26 Lt).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (449)