Skaitydama pranešimą ji akcentavo, kad bene svarbiausia yra pagauti įkvėpimą ir vadovautis moteriška intuicija.

Geras idėjas verta užsirašyti

„Visoje mano veikloje įkvėpimas yra pagrindinis ingredientas. Geriausi įkvėpimo šaltiniai – geri pavyzdžiai ir kitos moterys. Tai man padeda gyventi ir eiti į priekį“, - atviravo B. Nicholson.

Ji patikino nepritarianti požiūriui, jog moteriškas kolektyvas negali būti draugiškas ir yra pilnas intrigų. Anot TV laidų vedėjos, moterys gali įkvėpti ir nukreipti vienos kitas tinkama linkme.

Virtuvės eksperte vadinama B. Nicholson atskleidė, kad įkvėpimas ją aplanko nuo vaikystės. Ji patikino prisimenanti, kaip būdama vos ketverių kepdavo spurgas, o kartą močiutės paprašė jai padovanoti rašomąją mašinėlę. Dabar šie du elementai yra bene svarbiausi jos gyvenime.

„Visi mano sugalvoti dalykai, kurie išvydo pasaulį, tikrai nebuvo ilgų mąstymų rezultatai. Tai momentinis pajautimas. Žinoma, po to ateina mąstymas, kaip ką įgyvendinti“, - patikino B. Nicholson ir patarė tokias pirmines, staiga kylančias idėjas užsirašyti.

„Prisimenu, kai sugalvojau, kad man būtinai reikia padaryti prijuosčių kolekciją. Tai buvo vos pora dienų iki Kalėdų. Ši mintis man kilo atidarinėjant orkaitę. Kai vasario mėnesį buvau Kėdainiuose, man atėjo įkvėpimas, kad kita knyga bus apie kepinius. Naujausią knygą, kuri pasirodė prieš kelias savaites, sumaniau lygiai taip pat staiga. Galiu nurodyti tikslų laiką, kada supratau, apie ką knyga gali būti. Aš tiesiog klausau, ką man sako vidus“, - pripažino B. Nicholson.

Intuiciją vadina moteriška privilegija

B. Nicholson prisipažino, kad dažniausiai gamina nesverdama ir nematuodama dedamų produktų kiekio. Panašiai elgiasi ir su verslo idėjomis. Ji patikino atsiduodanti bendrai tėkmei ir tarsi intuityviai jaučianti, kaip ir ką reikia padaryti.

„Moteriškas nujautimas virtuvėje man labai padeda. Aš kartais net negaliu suprasti, iš kur man ateina mintys. Žinoma, nesėdžiu ir nelaukiu, kas čia su manimi pradės kalbėti. Tiesiog pasiduodu tėkmei“, - vieną iš paslapčių, kaip pagauti sėkmę, atskleidė ji.

B. Nicholson tikino, kad moterys neretai nuvertina turimą šeštąjį jausmą. Anot jos, turima intuicija – labai naudinga, išskirtinai moteriška privilegija.

„Aš nesakau, kad vyrai neturi intuicijos. Tačiau tai yra moterų privilegija. Daugiau klausykite savęs. Aš esu pavyzdys, kaip klausant savęs, galima daryti tai, kas tau kiekvieną dieną teikia džiaugsmą. Kiekvieną savo dieną esu vedama į priekį smalsumo ir niekada nenustoju vaikytis sėkmės ir laimės“, - prisipažino B. Nicholson.

Kritinėje situacijoje padės nešvarūs indai ir grindys

Ji džiaugėsi, kad savo gyvenime daro tai, kas patinka. Nors juokavo neužsiimanti jokiomis dvasinėmis praktikomis ar meditacijomis, patikino vieną patikrintą sėkmės receptą turinti.

B. Nicholson pripažino, bene daugiausiai genialių minčių jai ateina tada, kai plauna indus arba grindis. Jeigu tai nepadeda, ji tiesiog paguli ant grindų.

O štai naujausia idėja, kurią žada pristatyti žiemos viduryje B. Nicholson kilo „UNICEF“ misijos į Tanzaniją metu. Besišnekučiuodama su kartu keliavusiais aktoriais Giedriumi Savicku ir Virginija Kochanskyte ji sumanė išleisti darbų kalendorių veiklioms moterims.

Sau taikanti posakį „Geriau pamėginti, negu paskui gailėtis, kad to nepabandei“, B. Nicholson paragino visas moteris, kurios galbūt nori pradėti savo verslą nepamiršti pagrindinių dalykų: įkvėpimo ir intuicijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)