Šalia bažnyčios Draugystės parko prieigose įsikūręs senasis turgus atrodo lyg po vėtros: vieni kioskai apdegę, kiti po truputį yra patys. Tik patys ištvermingiausi turgaus prekeiviai dar siūlo įsigyti kojinių, kepurių ar kelnių.

Visiškai priešingas vaizdas pirkėją pasitinka kitoje V.Krėvės prospekto pusėje. Čia ant stalų pūpso ryškiai oranžiniai moliūgai, už kurių kilogramą prekeiviai prašo maždaug lito, rinktis galima iš pačių įvairiausių bulvių veislių. Tačiau ilgiausios Dainavos gyventojų eilės nutįsusios prie kvepiančių rūkytų dešrų ir šoninių.

Daržovėmis prekiaujanti Nijolė Kudirkienė sakė, kad ūkininkų turgelis ketvirtadieniais padidėjo turbūt dvigubai. „Iš pradžių mūsų buvo mažiau, dabar prekeivių vis daugiau, tačiau ir pirkėjų užtenka“, – džiaugėsi moteris. Ji pirkėjams siūlo bulvių po 50 ir 80 centų, kaliaropių, porų, kopūstų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)